”Hvad har du gang i Åse!”

Du lovede os styr på økonomien, ingen lukning af skoler og forbedringer af ældreplejen. 

Hvad sker der for dig!

Med dit ledertalent og med et flertal burde det ikke være nogen sag at indføre flertalsgruppens mærkesager.

Men hvad er der sket; rod i økonomien, forslag om lukninger af skoler og forringelse på ældreområdet.

Hvis vi tager skoleområdet. Så har I i konstitueringsaftalen skrevet:

”I samarbejde med lokalsamfund og skolebestyrelser fortsættes der med at udvikle og udfolde ideen om børneunivers i lokalsamfundene, og der lukkes ikke skoler i den kommende valgperiode imod forældrenes ønsker.”

Og hvad er der sket, intet! Der er ikke startet udvikling på børneuniversområdet, kun det vi selv har sat gang i, og så her senest forslag om lukninger af 4 små skoler, som er stik modsat det som blev lovet under valgkampen og beskrevet i konstitueringsaftalen.

Få nu styr på ”basis” forretningen, eller som man siger i lokalområdet ”Get the basics right”, og derefter kan man starte prestigeprojekter op, hvis økonomien er til det (forbrug 10,5 mio. på kulturhovedstad, nedskæringer på ældreområdet, 18,8 mio. over de næste 4 år).

Du bliver også nødt til at gøre noget ved din ”cut and paste” forvaltning! Få sat gang i nogle udviklingsprojekter i de enkelte forvaltningsafsnit, så løsningerne ikke hver gang er centralisering og dermed lukning af enheder.

Så Åse, stop nogle af dine ”klippe snore” projekter. Få sat jer sammen, gerne i hele byrådet for at lave nogle brede forlig, så I kan leve op til det der blev lovet i valgkampen.

 

Lejf Christensen

Teglparken 90

Egernsund