Sognerådspolitiker søges til Egernsund.

Egernsund by søger en sognerådspolitiker til fast bosættelse i byen, gerne en fra Fælleslisten eller Venstre. Vi kan tilbyde en hus ved vandet på ca. 400 m2, med egen båd, og direkte adgang til egen sandstrand.

Vi tilbyder en velfungerende by, med nyrenoveret og moderniseret Børneunivers med 400 børn, fra vuggestuealderen til 6. kl. Et velfungerende personaleteam hvor der ligger en pædagogisk rød tråd fra vuggestuen til 6. kl. Vi har en tilhørende nyrenoveret sportshal, hvor byens foreningsliv kan tilbyde et hav af forskellige sportsaktiviteter. Der ligger en Masterplan for udviklingen af idrætsfaciliteterne på omkring 30 mio. kr., som vi gerne have du hjælper os med at få igennem i byrådet.

Vi kan også tilbyde en velfungerende kulturhus, hvor der en gang om måneden er koncerter med kendte danske og udenlandske kunstner. I dagligdagen foregår der forskellige kulturelle aktiviteter fra forelæsninger til malerikurser og forskellige teaterforestillinger. Ligeledes ligger der en Masterplan for yderligere udvikling af det kulturelle område.

Erhvervslivet i Egernsund er blomstrende, med en bred vifte af butikker, som ligger på en velfungerende gågade, og vi har planer om at etablere et større butikscenter, som vi også skal have lidt politisk hjælp til. Vi har en del mindre industrivirksomheder, der primært beskæftiger sig indenfor miljøvenlige energi, samt et nyetableret boligområde med 300 boliger  samt topmoderne havn.

Ansøgning skal sendes til kommune_i_verdensklasse.com, og ansøgningsfristen der den 24. december 2011.

 

Ps. Det er måske ikke alt i annoncen vi kan leve op til, men det er I vel vant til fra jeres valgprogrammer!!