Venstre lukker sine vælgers skoler.

Venstre og flertalsgruppen påtænker at lukke 4 af de små skoler i forbindelse med ny skolestruktur, på trods af at man i valgkampen (kommunevalget) og i konstitueringsaftalen melder ud at der ikke i denne valgperiode lukkes skoler. Det er for nemt for politikere at løbe for valgløfter og lign.

Jeg tolker forslaget (det 3. i rækken) som en ren panikbeslutning, da forvaltning og politikere ikke har formået at styre forbruget i dele af forvaltningen, og det skal så koste bl.a. nogle lokalsamfund.

Venstre har glemt at de får en stor del af deres stemmer fra de små landsbysamfund, og jeg under mig over at Venstre ønsker at være det mindste parti efter næste valg (det er Konservative tilstande).

Nu er det Venstre jeg langer ud efter, da det er dem der har formandsposten i Børne- og Uddannelsesudvalget, og jeg formoder at det er Tage der sætter dagsordenen. Venstre kan åbenbart ikke huske hvad der skete i Gråsten området for år tilbage.

 

Vi vil gerne udvikling i Egernsund og ikke afvikling, og det skal være den langstrakte udvikling og ikke disse kortvarige ændringer af bybilledet.

Man skal udvikling og ikke afvikling i krisetider, men det er åbenbart et værktøj som forvaltningen i Sønderborg kommune ikke har.

 

MVH

Lejf Christensen

Egernsund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          /