Ad 4              Følgende blev valgt til Referat af generalforsamlingen den 20 februar 2007.

 

Fremmødte var Ib, Tove, Anette, Jonny,  Henning, Helmut, Erna og Thorkild

Fraværende: Verner Sørensen

 

Ad 1              Helmut blev valgt som dirigent

Ad 2              Tove fremlagde Borgerforeningens beretning, som blev heftigt kommenteret og diskuteret af de fremmødte. Hele diskussionen kommer under indkomne forslag – forslag fra bestyrelsen.

Ad 3              Der var ingen bemærkninger til regnskabet. Kontingentbidraget bliver uforandret 50 kr. pr husstand.

bestyrelsen:

Tove Hagenau for 2 år

Erna Qvist for 2 år

Anette for 1 år

Ib Funder var ikke på valg og ønsker stadig at være med i bestyrelsen, tak for det.

                      Jonny Meilby Petersen ønsker at stoppe p.g.a. tidsnød

Ad 5              Valg af suppleanter:

Per Andersen 2 år

Henning Jürgensen 1 år

Verner Sørensen  2 år

Ad 6              Valg af revisorer:

Joachim Hagenau

Helmut Christiansen

Ad 7              Tove så gerne at der kom nye kræfter til borgerforeningen. Det var Thorkild helt enig i, men så hørte enigheden også op. Hele året igennem har der været et ønske fra Thorkilds side at borgerforeningen burde gå med i et landsbylaug. Borgerforeningen har været med til forskellige møder i fritids- og kulturudvalget i ny Sønderborg Kommune, hvor der klart fremgår at Egernsund ikke hører under et landsbylaug. Fordi Egernsund har mere end 1000 indbyggere. Thorkild kan eller vil ikke forstå det, og foreslog  endvidere, at vi burde henvende os til formanden for landsbylauget  i Ny Sønderborg Kommune, Inger Plouborg. Det var de andre tilstedeværende ikke enig i , af den simple grund som nævnt ovenfor. Thorkild var også af den opfattelse at vi ikke var interesseret i et medborgerhus. Tove kunne fortælle ham at Jan Petersen var med som repræsentant for borgerforeningen og blev valgt som formand for medborgerhusudvalget. Thorkild havde en generel opfattelse af  borgerforeningen som sammenspist og initiativløst. Tove henviste til beretningen om vores arrangementer  med videre.

 

Ad 8              Erna har henvendt sig teknisk forvaltning i Sønderborg angående flytning af ankeret. De ville henvende sig til Erna snarest belejligt.

 

Bestyrelsesmøde holdes hos Ib, mandag den 12 marts kl. 19.00

 

 

Referent

Erna  Zink Qvist