Referat fra Borgerforeningens bestyrelsesmøde, den 14. september 2009 hos Tove.

Samtlige bestyrelsesmedlemmer mødt – afbud fra suppleanterne.

1.       Mødereferatet fra den 18. Maj 2009 blev godkendt – ingen bemærkninger. Anette foreslog at Ib lavede referatet – og sådan blev det.

2.       Siden sidst: Henning arbejder stadig på eventuel flytning af containere og medlemshvervning. Vi drøftede eventuelt at sætte en indmeldelsesblanket i næste nummer FREM bladet. Sct. Hans arrangementet havde god tilslutning – blot kedeligt at enkelte deltagere ikke kan tie stille, imens båltalen holdes.

3.       Økonomien er god – der er udsendt girokort til 126 medlemmer – det gav 3 udmeldinger - og der er p.t. 11 restancer – kassebeholdning kr. 18.887,18.

4.       Toilet ved Lågmaj: Vi har fået et brev fra Uwe Schmidt – med opfordring om at kontakte kommunen vedr. de manglende toiletforhold ved Lågmaj – til glæde for badegæster og til dem der vandrer ad Gendarm stien. Vi er positive og Tove og Henning besigtiger lige de bestående toiletter – før vi kontakter kommunen og beder om en renovering af de bestående og en bedre skiltning. Det er allerede sket og Henning meddeler, at den nye ejer af ejendommen ikke ønsker de tidligere toiletter opretholdt – så det fjernes, og der etableres nye toiletforhold nedenfor fyret.

5.       Henvendelse vedr. Kirkens 100 års jubilæum – Borgerforeningen opfordres til at deltage i Jubilæumsgudstjenesten, den 22. Sept. med fane – vi er også velkommen uden fane. Borgerforeningen har ingen fane – men vi enedes om at støtte Jubilæet med kr. 500,- - selv om avisartikler fortæller, at finansieringen var på plads.

6.       Juletræet på Havnepladsen: Ib kontakter vor trofaste sponsor af juletræet – Per Orris – om vi kan være så heldige igen i år. Juletræsfoden/hullet på Havnepladsen trænger til en kraftig reparation – Ib kontakter Thor-Bjørn fra Kommunen om hvordan vi klarer dette – og til hvilken pris – tiderne har jo ændret sig efter storkommunens gennemførelse – alt er ikke gratis længere.

7.       Juletræsfesten løber af stabelen søndag, den 13. december kl. 14.00 til 16.30. Vi sørger for det sædvanlige og Teddy og co. klarer resten.

8.       Åben Skole 2010: Borgerforeningen er ansvarlig for lidt underholdning på torsdag, den 28. Jan. 2010. Henning har et emne, der kontaktes – senere skal der annonceres i FREM bladet om hvad vi disker op med. Vi stiler efter noget folk kan grine af og eventuelt synge med på. Budget kr. 1000 – 1500.

9.       Vælgermøde 21. Okt. Kl. 19.30 i Skolens Aula: Ved udløbsfristen for tilmelding, var der kun 2 partiforeninger tilmeldt – efter Hennings opfølgning er der nu 7 partier/lister tilmeldt. John sørger for at der er øl og vand og krus - - Ib sørger for samfundshjælpere (oplukkere). Henning arbejder på at skaffe en ordstyrer.

10.   Status på igangværende aktiviteter/gamle sager: lidt løs snak om samling af diverse referater fra bestyrelsesmøder, så vi har et samlet sæt liggende eller på Lokalarkivet – vedligeholdelse af arealet ved Genforeningsstenen er Henning tæt på at få på plads – Hejseværket fra den gamle færge – kan vi vist godt glemme alt om.

11.   Ny mødedato blev: Mandag, den 9. november kl. 19.00 hos Henning på Sundgade 53.

12.   Diverse: Ved en fejltagelse blev sidste møde referat ikke bragt i FREM bladet – redaktøren har beklaget fejlen. Deadline til næste FREM blad er den 1. november – Ib sørger for at referatet fra 18. Maj 2009 og dette kommer med i næste nummer – Tove søger for lidt reklame for Juletræsfesten. Mødet sluttet med god kaffe og Toves  lækre hjemmebag.

Referent/Ib Funder