Referat fra Borgerforeningens bestyrelsesmøde, den 26. marts 2009 v/Ib.

 

Mødt – Tove – Anette – John – Henning – Ib – afbud fra Abildgaard.

 

Den udsendte dagsorden gennemgået og fik følgende resultat.

 

  1. Tove frabad sig formandsjobbet i en periode – men fortsætter som formand. Kasserer Ib – sekretær Anette – næstformand Henning – bestyrelsesmedlem John.
  2. Det udsendte referat fra generalforsamlingen fik følgende ændringer så valgene stemmer med de rigtige – som er: Henning er valgt for 2 år – som suppleanter er Per Andersen valgt for 2 år og Abildgaard for 1 år. Herefter godkendt.
  3. Henning arbejder stadig på en forklaring vedr. en eventuel skulpturs placering – referatet godkendt.
  4. Der er ikke nævneværdige kommentarer – økonomien er god.
  5. Siden sidst har Henning haft en snak med Thorbjørn fra kommunen vedr. vedligeholdelse af arealet ved Genforeningsstenen – kommunen vil foretage det nødvendige – nyt grus – fibertæppe m.m. så vedligeholdelsen fremover skulle blive nemmere – og ikke så tidskrævende. Henning sørger for en ”flaske” til vor nye flagansvarlige og et par flasker rødvin til Belinda for levering af plakater om generalforsamlingen. Ib orienterede om, at vi har fået 2 nye medlemmer – ikke mange efter opfordringen i sidste nummer af Frems klubblad.
  6. Sct. Hans – Tove meldte pas og Henning fik overdraget ansvaret for arrangementet – Ib kontakter Teglværks byen med hensyn til afholdelse af bålet på samme sted – som de tidligere mange år.
  7. Fremtidige aktiviteter enedes vi om at være med til at arrangere valgmøde til det kommende kommunevalg i november – Henning tager kontakt til partierne og sørger for en plan med bl.a. en kyndig og upolitisk dirigent. En gentagelse af operation Ren by blev også debatteret – sidste år var der ”kun” mødt bestyrelsesmedlemmer med familie. Vi vedtog – når det bliver lidt varmere i vejret – at finde en dato og derefter sende en artikel til de lokale blade med opfordring til at melde sig – med en bemærkning om – at hvis der ikke kommer de nødvendige tilmeldinger – så bliver operationen aflyst. Medlemsfremstød blev også debatteret – gemmes og kommer på dagsordenen til næste møde. Vi vedtog at yde et tilskud til børneunderholdning i forbindelse med Byfesten i Egernsund – Tove giver beskeden videre.
  8. Deadline er overskredet – men Ib forsøger at få dette referat med i bladet og annoncen vedr. Sct. Hans – håber det lykkes.
  9. Næste bestyrelsesmøde sker den 18. maj 2009 kl. 18.30 hos John – Teglparken 80 – tlf. 74449142. Dagsordenen sørger Henning og Ib for til den tid.
  10. Under eventuelt drøftede vi de containere, der for nylig er opstillet rundt i byen. Specielt placeringen af visse af disse. Henning og John undersøger om nogle af dem kan placeres andre - mindre dominerende steder. Den høj aktuelle strid i menighedsrådet og kirken – har vi valgt ikke at blande os i – men drøftet blev den.

 

Referent/Ib Funder