Gæstebog - Guestbook - Gästebuch

 
 

Hej 50  Egernsunder har lige opdaget at denne side eksisterer! Og iler med at sende en hilsen til især jer der gik i egernsund skole fra 1956 el 57 og havde lærer Kabel til klasselærer. Jeg havde jo håbet på der var nogle fra klassen der havde overskud til at samle os til 50 års jubilæum el. guldkonfirmation. Jeg bor i Assens på Fyn, og har ikke kontakt med nogen fra dengang, og har heller ikke været i Egernsund siden vi havde 25 års jubilæum. Jeg så her på siden at Henrik Schwartz bor i byen, er det dig, jeg gik i klasse med??? Grete
Grete Stensig Jensen
grete@cafecupcake.dk


Hello,.... I am writing from Venezuela.
Maria Ysabel


Hej til alle gamle egernsundbørn født i 1950, vi runder 60 i år og tillykke med det...
Det kunne være sjovt at høre fra jer når i læser dette...

Jeg kigger med jævne mellemrum forbi Egernsund.dk, en god side....

hilsen
Benny æ sludeunge
b.c@pc.dk


Hej NIC.
Ja jeg fandt siden. En hilsen fra fedtmule. En god bog i har udgivet. Den vækker mange gode gamle minder fra min tid på MS INGER HOBRO. Og det gode liv jeg havde der i 66 68.

Mvh.Bent Hald


Hi Egernsund og NIC
Det er nogle aar siden jeg sidst skrev til hjemmesiden. Jeg er nu pensioneret, har solgt huset og koebt en baad. Konen og jeg bor nu ombord, og vi har store planer om at sejle jorden rundt.Foelg vores tur paa. Hvis nogen af hemmesidens laesere vil have flere oplysninger, send et email. Der er links paa hjemmesiden
regards Per Elling


Ja! Då har man varit i Egernsund igen, för första gången på 41 år i min barndoms by!
Fantastiskt att återse!
Här är mina bilder och mina intryck från vår semester i fina Egernsund och Rendbjerg,
några dagar i augusti 2007 :
 
Hälsningar till alla egernsundare,
Bengt Lorentzon, Stockholm

Hej bästa Egernsund!
 
Först ett tack för alla goda upplysningar och svar jag fått tidigare från många egernsundsbor, angående min efterlysning om familjen Holm och Rendbjerggaard.
Nu i sommar ska jag äntligen - för första gången på 41 år - besöka Egernsund, för att få återse den fina byn som var min barndoms underbara somrar (1962 - 1966), då vi bodde som feriegäster på familjen Holms bondgård.
 
 
Med vänliga hälsningar,
Bengt Lorentzon, Stockholm  
 

Jeg kom til at slå op så siden "Rendbjerghjemmet" ved en tilfældighed.
Jeg har været på børnehjem på Rendbjerghjemmet i starten af 70`erne - dengang Esbjerg Kommune havde huset som observationshjem.
Det er dejligt at se at det flotte gamle hus stadig er i brug og giver menesker et godt hjem.
Hvis du også har været på Rendbjerg hjemmet under Esbjerg kommune, så skriv til mig - så kan vi udveksle "minder".

Hilsen Mogens kristensen  Odense
 


Hej
som tidligere egernsunder, er det dejligt at se at alt er vel i byen. Jeg kigger jævnligt forbi på hjemmesiden for at holde mig orienteret, og jeg vender helt sikkert tilbage til byfesten 2007.
mange hilsner og tak for 4 festlige byfestdage.
 


hej leif
det er en meget god hjemme side man kan finde alt om egernsund flot klaret.
hilsen jesper


Hej alla i Egernsund.
Önskar ett gott år 2006. Sedan jag upptäckte er fina hemsida för tre år sedan och fick fin respons angående min barndoms rötter i Egernsund, har denna sida varit min favoritsajt som ger fin närvarokänsla och som jag följt regelbundet sedan dess.
Bästa hälsningar, Bengt Lorentzon, Stockholm


sinds 1957 komen wij elk jaar weer met plezier terug in Egernsund en hebben het dorp zien veranderen. cees en jellie


Hejsan handbollsvänner i Egernsund !
Det finns ett handbollslag i Uppsala som också heter HK 71. www.hk71.se
Lycka till !


Heej allesammen..
Fed side ;) Er desværre ikke "Egensunder" Men kommer tit i byen.. For noget af familien bor der..
Vil bare sige jeg synes det er et flot arbejde du gør Leif.. Tak!!


Hey fede by egernsund..!
den her side er total god mange tak til dem som har lavet den, for at vise Egernsunds stoltheder frem...
Hilsen stjernen..'


Hej
Jeg havde lyst til at skrive mig ind i bogen for jeg bor i byen og jeg synes det er en super duber by.
Jeg elsker byen og dens indbyggere.
Mange kærligste hilsner Henrik Schwartz


Jamen jamen...
Jeg har aldrig været i Egernsund. Men denne hjemmeside hjælper mig, forstået på den måde, at jeg let kan finde aktiviteter osv i Egernsund. Det er dejligt og smart!! Så ved jeg hvad jeg vil besøge, når jeg engang kommer! TAK!!...


SOMMARHÄLSNING TILL EGERNSUND!!
Jag vill skicka en hälsning till alla i Egernsund. Det är nu ett halvår sedan jag upptäckte er fina hemsida och därmed återupptäckte min barndoms fina somrar i byen, på 1960-talet. Jag efterlyste då familjen Holm och fick flera intressanta svar från er. Sedan dess är hemsidan egernsund.dk en glädjande del av min vardag, och jag följer alla nya foton och nyheter. En solig hälsning till er - fastän det mest har regnat här i Stockholm. /
Bästa hälsningar Bengt Lorentzon, Stockholm (och Helsingborg)


To Nic and all my Family in Egernsund,
I had a great visit and can't wait to come back again. I always feel so much at home there. Egernsund is a beautiful town. I'll be back soon!
Tammy Høy McIntire Overland Park, Kansas USA


Hallo Leute!
Ich muß auch diese tolle Diplomarbeit schreiben...und zwar auch in Egernsund!!! Wir besuchen Euch bestimmt demnächst einmal.
Gruß Ursula aus Nienburg


Hallo Leute!
In meiner Diplomarbeit soll ich ein Museum mit Ausstellungsräumen und einem Gästehaus entwerfen....und zwar hier in Egernsund!!! Ist das nicht toll???
Gruß Carola aus Nienburg


hej alle i egernsund,
det er en dejlig by og en flot by
hilsen Hans & Grete


ey michael en finn what a beautiful village you live in. all my love and kisses merel


Hej Leif ,
en hilsen til dig fra mine Slægtninger i Kansas -Illinois og Florida de er alle glade for at kunne se WWW Egernsund.dk godt gået ,
Nic.


Den er du kommet godt fra Leif, den indeholder jo alt om Egernsund. Designet mangler måske lidt endnu, men ellers flot nok. Så fortsæt du bare med det.
Hilsen Svend Aage (Nordborg)


Kære Webmaster
Det er en utrolig flot side du der har sat sammen. Jeg håber at du på et senere tidspunkt måske kan tilføje div. historier til de mange dejlige billeder fra Egernsund og omegn. F.eks. om vores kirke. Held fremover med det flotte stykke arbejde.
Hilsen En indfødt


my name is per elling.
i was born 21-4-1951 in Egernsund.my parents mussi and poul elling later mowed to kolding.my father died oct.20000, my mother still lives in kolding. i,myself lives in australia .iam a seaman working on australian ships. i started going to sea in 1978. my first job was on m/s else marie of egernsund/graasten and my next ship was m/s peterna of egernsund.the skippers was joergen poulsen and peter jepsen.should anybody have a photo of any of the ships i would be very pleased if a copy could be e-mailed to me on
ellingper@hotmail.com


It is a very nice city Egernsund. We will be back. Happy Newyear 2002


Dejligt at følge hvad der sker hjemme i Egernsund, flot stykke arbejde i har lavet.
En hilsen fra Birmingham-Franke


Dibbern , Stefanie u. Dirk Spölbek 2 D 24980 Hörup
Vi havde en dejlig weekend in Rendbjerg, hvor vi samlede so mange interessante teglstykker pa stranden. Vi vil gerne kommer tilbage og laver gendarmestien med cyclen i naeste ar.
Til den med hilser fra Sydslesvig!


Hjemmesiden er "kanon" og det er dejligt at se at den stadig bliver udbygget. Som gammel Graastener, kan jeg ikke lade være med at kigge ind en gang imellem.
Hilsen Flemming B


Hilsen fra Arizona (28/2/2001):
Billederne fra det gamle Egernsund og Toft fik os til  til at længes hjem. Godt initiativ. Vi kommer på besøg igen. Hilsen Gunhild og Carl.


Jeg vil gerne give udtryk for det meget fine stykke arbejde der er gjort at få sat en så fin webside op over Egernsund. Der er mange interessante ting at klikke sig ind på, og det hele er ved at tage fin form. Jeg har også i statistikken set at mange i hele verden, især USA har været inde og se siderne. Vi har selv familie i USA, og de er meget glade få at kunne følge med i hvad der sker i Egernsund


Hejsa Tja.... som eksil-egernsunder er det da en ok hjemmeside der er blevet banket op.


ein schönes Wiedersehen mit Egernsund, wo wir in den 60er/70er Jahren unsere Sommerurlaube im Faergegaarden verbracht haben -
Dagmar Jensen (geb. Geyer) dagmar.jensen@bags.hamburg.de